Mentale gezondheid voor iedereen

Er zijn zoveel eenvoudige maar krachtige inzichten die mensen mentaal kunnen helpen. Hieronder een aantal manieren om gratis kennis te maken met een aantal wijsheden, tips en inzichten.

 

Podcast

Vanaf september 2021 behandel ik met Nathan Vos, schrijver van het boek Man o Man vragen over mannen.

Iedereen kan een vraag stellen over de mannen in hun leven. De afleveringen zijn onderdeel van de Nathan’s podcast-serie ‘Hoe doe jij dat nou?’, over mannen en hun geestelijk welzijn.

In het tweede seizoen gaan Nathan en ik meer in op grenzen. Hoe gaan mannen om met grenzen en wat zijn de ervaringen van vrouwen?

Ook een vragen of ervaringen die je wil delen? Spreek een bericht in op 0682348074 of mail naar: hoedoejijdatnou@gmail.com.  (liefst als audio-bestand).
De podcast verschijnt elke twee weken en  is beschikbaar op elk platform. Klik hier om naar de podcast te gaan.

Superblijvrijtips in je mailbox

Ik heb veel geschreven over mentale gezondheid. Dit heb ik op een rijtje gezet in korte, krachtige en nuttige mailtjes. Wil je deze mailtjes 2x per week ontvangen en zo je bewustzijn vergroten en regelmatig aan het denken worden gezet? Druk op de knop! 

Inspiratie over omgaan met zelfkritiek

Ik werk veel met zelfkritiek. Daarom heb ik in de loop van de tijd ook af en toe iets geschreven over zelfkritiek. Soms een tip, soms een inzicht. Klik hieronder en je krijgt een maand of drie 2x per week een mail.