Praktische info (relatie)begeleiding

Belangrijke formulieren

Adres

Bezoekadres: Bergstraat 45, Deventer (vlakbij de Bergkerk).

T: 06-4136 4405

Het pand heeft 2 ingangen. Door de deur op de foto kom je naar binnen. De bel zit vlak naast de deur (in de portiek, dus NIET de bel bij het bordje Van Olst Advies).

Mijn werkruimte zit op de 1e verdieping en er is geen lift. Neem contact op als je slecht ter been bent, dan overleggen we over een alternatieve werkplek.

Openbaar vervoer

De praktijk ligt op 10 minuten lopen van station Deventer.

Parkeren

In de Bergstraat kan je alleen parkeren met een dagkaart van €25, dus ik raad je aan om iets verderop betaald te parkeren (op 5 minuten lopen). Je hebt de volgende opties:

 

Code/Voorwaarden

Alles wat we bespreken is vertrouwelijk. Ik ben deelnemer aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen te Utrecht.

De code en klachtenprocedure kan je vinden op superblijvrij.nl/contact

Algemene voorwaarden kan je vinden op superblijvrij.nl/algemene-voorwaarden/

Moet ik wat voorbereiden?

Vul voor het eerste gesprek een intakeformulier in en na elke sessie (als je dat fijn vindt) een korte reflectie, uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de volgende sessie. Ik geef ook huiswerk, schrijf dat ook op. Soms helpen een paar zinnen je te herinneren wat de ervaring was in het gesprek.

Bedenk iedere keer en voor elk gesprek wat je doel is, of je vragen/knelpunten hebt en breng het in. Je mag je vraag of dilemma ook vooraf sturen: Wat wil jij uit dit gesprek halen? Heb je iets meegemaakt of wil je iets bespreken wat je dwars zit of wil oplossen? Gewoon meteen inbrengen, daar ben ik voor. Jij weet het best wat jij nodig hebt op dit moment!

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt 60 tot 75 minuten. Hou na onze afspraak tijd vrij, ook als onze sessie via Google Meet plaatsvindt. Neem tijd om te verwerken wat we hebben besproken.

Hoeveel tijd zit er tussen de gesprekken?

Dat bespreken we samen. Meestal zit er 2-3 weken tussen de sessies aan het begin van een traject en tussen de laatste sessies zit vaak een maand. Maar het hangt af van je vraagstuk en de ruimte die je hebt om tussen de sessies door te werken met je nieuwe inzichten.