Individuele begeleiding

Tijd om te ontdekken wat je altijd in je had.

Veel mensen komen bij mij omdat ze het gevoel hebben ‘vast te zitten’ of omdat het niet lukt voluit te leven, ergens voelen ze een rem. Hierdoor hebben ze bijvoorbeeld moeite met grenzen aangeven of ontstaan er relaties (professioneel of privé) die niet goed lopen. Individuele begeleiding bestaat zowel uit een coachende kant (wat kan je nu en in de toekomst doen) als een therapeutische kant (waar komt je gedrag vandaag, wat heb je te helen voor je uit een patroon kan stappen).

Mijn werk met jou begint met een vraag, een worsteling, een probleem of een doel. We formuleren een duidelijk doel.

Ik begeleid jou in de ontdekking van oude patronen, gedachten, ideeën die niet meer werken. Ik let op je woorden, maar we werken ook met je lijf, ervaringsgericht. We ontdekken een welke beweging jou bevrijdt en formuleren nieuwe perspectieven en nieuwe gereedschappen die jou helpen om je doel te bereiken. We werken aan contact met je gevoel. Waarom voel je wat je voelt? Of waarom voel je juist niets? Begrip voor oude gevoelens helpt je om wat je nu voelt goed te interpreteren en adequaat in te zetten. Uit de oude patronen of pijn formuleren we helende bewegingen, bronnen van kracht. Het fijne van individuele begeleiding is dat het heel effectief kan zijn, zeker omdat iemand anders vaak sneller blinde vlekken ontdekt, nieuwe perspectieven geeft. Maar ook omdat je oude ideeën soms zo hardnekkig zijn dat je denkt dat ze ‘nou eenmaal zo zijn’. Het levert je in korte tijd (meestal niet meer dan 10 sessies) inzicht op in hoe je autonomer kan handelen en geeft je nieuwe perspectieven. In Deventer, op je werk, maar ook via Skype/Teams.

Je bent welkom!

Thema’s waar ik veel mee werk

  • Coaching op persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Relatievraagstukken (ook begeleiding voor koppels)
  • ‘Vastlopen’, zowel privé als op je werk
  • Stress, burn-outs
  • Verloren levenszin
  • Zelfkritiek
  • Persoonlijke begeleiding doe ik op maandag tot 14u en dinsdag tot 16u.
  • Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur.
  • De wachttijd is ongeveer een maand, maar neem contact op als het urgent is.
Wil je in een hele dag één op één de dieptje in gaan? Dat kan ook!

Code/Voorwaarden

Alles wat we bespreken is vertrouwelijk. Ik ben deelnemer aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen te Utrecht. De code en klachtenprocedure kan je vinden op superblijvrij.nl/contact

Algemene voorwaarden kan je vinden op superblijvrij.nl/algemene-voorwaarden/

Afspraak maken? Of meer vragen?

Stuur je gerust een e-mail naar pieter@superblijvrij.nl.

Eerst een vrijblijvende belafspraak? Geen probleem.

Hier lees je meer over mij.