Superblijvrij met Zelfkritiek

Online programma voor minder gepieker, meer mildheid naar jezelf en meer levensenergie en autonomie.

Aanmelden tot 12 april. Met toegang tot Boosheid als Bron!​

Om je interne criticus los te laten moet je hem leren kennen.

De interne criticus is een geschenk
Misschien word je er soms gek van.
Hij houdt je tegen.
Hij zorgt voor vermoeiend gepieker.
Hij geeft je een negatief gevoel over jezelf.
Hij slurpt levensenergie.

En ik heb slecht nieuws: Hij gaat niet weg.
En ik heb goed nieuws: Hij gaat niet weg.
Die stem is namelijk een uitnodiging.
Het is een toegangspoort tot zelfkennis.
Hij brengt je in contact met pijn die nog geen plek heeft. En met behoeften die sluimeren en relevant zijn.
Met boosheid die je altijd op jezelf richtte maar eigenlijk een ander adres heeft.
Met verdriet dat niet doorleefd is.
En als je hem leert kennen wordt hij milder. Klinkt ie zachter.
Komt er lichtheid en levenslust.
Pas als je hem onder ogen komt, kan je hem loslaten.

De belangrijkste inzichten die ik deel met mijn cliënten.

Met mijn cliënten werk ik veel met zelfkritiek en ik merk dat ze milder naar zichzelf worden en meer bewustzijn krijgen als ze met mij werken.

Een aantal modellen, inzichten en processen in de ontwikkeling van een mens deel ik vaak omdat ik weet dat ze bijdragen aan meer zelfinzicht. En mildheid.

Dit heb ik samengebracht in dit programma! Alles valt hier op z’n plek.

In het programma leer je over het ontstaan van de interne criticus. Over de rol van coping, loyaliteit, onderdrukte emoties en verwarringen. Je ontdekt welke stappen je kan nemen om die verstrikkingen onder ogen te komen. Je vergroot je bewustzijn.

En natuurlijk bevat het programma heel manieren om gezond om te gaan met die stem in je hoofd.

Zelfkritiek is een toegangspoort tot zelfkennis.
Hij brengt je in contact met pijn die nog geen plek heeft. En met behoeften die sluimeren en relevant zijn.

 

Stappen naar vrijheid

Het programma bestaat uit zeven modules, met oefeningen om ze op jezelf toe te passen en die inzicht geven over jezelf. Inzichten die je gaan helpen. Die je milder stemmen over jezelf en leiden tot nieuwe ontdekkingen over jezelf.

Ook krijg je een drie uur individuele sessies. Dit mag je zelf inplannen op een moment dat jou uitkomt tijdens het volgen van de modules. I.c.m. de kennis van de modules kunnen we snel de diepte in en werken aan jouw persoonlijke vragen.

Je krijgt wekelijks toegang tot een nieuwe module.

Het programma blijft online, dus je kan je eigen tempo bepalen.

De zeven modules hebben de volgende thema’s:

 1. Hoe werkt de interne criticus?
 2. Waar komt hij vandaan? – Overlevingsmechanismen
 3. Waar komt hij vandaag? – Ouderboodschappen
 4. Denken, emoties en piekeren.
 5. Loyaliteit en schuld.
 6. Angst.
 7. Waarnemen.
Elke module bestaat uit:
 • Theorie in een video;
 • een cheatsheet;
 • oefeningen om de theorie op jezelf toe te passen;
 • lees- en kijktips voor verdere verdieping.
 
Extra: je krijgt toegang tot de modules van Boosheid als Bron
 

Superblijvrij met Zelfkritiek bestaat dus uit:

7 modules met oefeningen + 1 bonus

3 individuele sessies

E-mail support tussen de modules door (3 maanden vanaf de start).

Onbeperkt toegang tot de modules

Extra: Toegang tot de modules van Boosheid als Bron.

Pas als je je zelfkritiek onder ogen komt, kan je hem loslaten.

 

Anderen over mij

"Ik heb Pieter ervaren als een enorm fijne trainer. Hij wist in onze (online) training een vertrouwelijke sfeer te creëren. Pieters persoonlijke (maar ook directe) benadering zorgde ervoor dat ik tot een aantal mooie inzichten gekomen ben en legde op een subtiele manier onbewuste patronen bloot."
Stephanie Roelofs
onderzoeker Energietransitie bij TNO
Pieter is in staat om mensen op hun gemak te stellen zodat mensen laagdrempelig over hun drijfveren en gevoel kunnen spreken. Heel prettig en zinvol.
Jan
Zelfstandige in vastgoed
Jij bent écht een mooie goede betrouwbare eerlijke zachtmoedige therapeut, die eigen schaduwen en issues kent. Die ongemakkelijkheid en onzekerheid kan (ver)dragen en dus veiligheid biedt. .
Diane
Manager bedrijfsvoering in de zorg
Superblijvrij met Zelfkritiek. Wie wil dat nou niet. Tijdens deze training leerde ik veel over mijn interne criticus. Ik dacht altijd dat ik moe werd van deze criticus, ik kwam erachter dat het bestrijden van deze criticus juist de energievreter is. Pieter leerde me op liefdevolle wijze dat de stem, een oude stem die misschien al generaties weergalmt, juist milder wordt als je 'm beter leert kennen en observeren. In 7 modules leerde ik dat deze stem bij mij hoort, en ik me er niet mee hoef te identificeren. Af en toe kan ik zelfs om mijn interne criticus lachen nu ik weet waarom hij me soms probeert af te houden van iets dat ik graag wil doen. De 7 modules, de oefeningen en de online Q&A sessies voelden als een warm bad en ik kijk erop terug alsof het een gezellige reis was. Super bedankt Pieter, ik vond het een heel geslaagd programma!
Annemarie
Consultant

Praktisch

Het wordt een mooie reis. Ik breng de belangrijkste dingen uit honderden uren therapie samen. En dat maakt zoveel ruimte in je hoofd.

Er ontstaat ruimte voor levensenergie en inspiratie. En actie.

Doen dus!.

Bij aanmelding krijg je altijd een factuur, maar evt. kan je ook op factuur aanmelden, als de factuur bijvoorbeeld naar een organisatie moet.

697 excl. BTW

 497 incl. BTW

Individuele sessies plannen we in overleg in. De sessies duren één uur per keer. Je ontvangt binnen een dag inloggegevens en een link om individuele sessies in te plannen

Individuele sessies vinden online plaats (Google Meet) of bij mij in de praktijk in Deventer

Wil je dit inkopen vanuit je opleidingsbudget en moet er een factuur naar jouw organisatie? Klik hieronder.