Boosheid als Bron

Ik ga Boosheid als Bron nu aanbieden als online programma icm een individuele sessie (die online kan of in mijn praktijk). Doe nu mee voor maar 147 EUR ipv 197 EUR!

Ken jij de betekenis en het nut van boosheid en kan je het goed inzetten? Misschien ben je nooit boos, misschien ben je juist soms te boos en denk je dat boosheid iets slechts is. Maar het is onmisbaar in de liefde, in zin en richting geven aan je leven, voor je identiteit. Helaas hebben veel van ons slechte ervaringen met boosheid of overtuigingen dat je boosheid moet onderdrukken.


Daarom geef ik al een tijd de training Boosheid als Bron. Afgelopen jaren heb ik de training aan tientallen mensen gegeven. Maar ik wil het bereik vergroten door een aantal drempels weg te nemen. De eerste drempel is dat veel mensen niet konden op de dagen dat ik de training inplande. De drempel tweede is dat mensen soms werken in een groep met nieuwe mensen spannend vinden.
Daarom ga ik de training nu aanbieden als online programma icm een individuele sessie (die online kan of in mijn praktijk).

Het programma gaat 197 EUR kosten. Maar als je je deze week opgeeft dan kost het maar 147 EUR.

Het programma

  • Levert je heel veel inzicht op in hoe je naar je boosheid kan luisteren.
  • Geeft je meer opties om te handelen, om het anders te doen
  • Geeft je ruimte en energie om patronen te doorbreken.

Bovendien vat ik alles heel compact samen, dus de modules zullen kort zijn, zodat je in korte tijd heel veel kan leren.
Doe je mee? Geef je deze week op! Klik hier: http://superblijvrij.nl/training-boosheid-als-bron/